ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 28-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά 3 Χ 3 streetball και στο Ηράκλειο καθώς συμμετείχαν πάνω από 1.000 παιδιά και νέοι.


Η Μ.Κ.Ο. ΑΙΤΗΜΑ συνεργάστηκε με τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής/Κοινωνική Υπηρεσία, Αθλητικό Οργανισμό), με το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου, το Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων, το Εργαστήριο του ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας Ηρακλείου, το Σύλλογο Ρομ Ηρακλείου και το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.

Στόχος ήταν αφενός να συμμετάσχουν στους αγώνες τα μέλη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αφετέρου να προβληθεί το έργο των φορέων που εκπροσωπούν αυτές τις ομάδες ή τις υποστηρίζουν. H κοινή αυτή προσπάθεια στέφθηκε από επιτυχία.


Για την εθελοντική αυτή της προσφορά της η Μ.Κ.Ο. ΑΙΤΗΜΑ βραβεύτηκε από την Αντιπρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου Μαρίζα Τζιράκη.

 

rizakosPapamakarios

O Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. ΑΙΤΗΜΑ Σπύρος Ριζάκος με τον Πρόεδρο του ΠΣΑΚ Μανώλη Παπαμακάριο.

 

ariadni

ΑΙΤΗΜΑ-ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

MunicipalitySportsOrganization

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΖΑ ΤΖΙΡΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΣΑΚ ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ (δεύτερος από δεξιά)-ΑΙΤΗΜΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 

MarizaTziraki

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΖΑ ΤΖΙΡΑΚΗ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο. ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ