ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ 21 ΚΑΙ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014


Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΑΙΤΗΜΑ στο πλαίσιο της καμπάνιας ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ συνεργάστηκε με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Ελευσίνας για την οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά 3 Χ 3 streetball.


Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας την 19 Ιουνίου ο εκπρόσωπος της Μ.Κ.Ο. Αίτημα Νίκος Λαγώνικος τόνισε δύο πολύ σημαντικά στοιχεία της διοργάνωσης αυτής:

  • Τη δωρεάν συμμετοχή που διασφαλίζει την δυνατότητα παιδιών και νέων από όλες τις κοινωνικές ομάδες να πάρουν μέρος στο τουρνουά
  • Το κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού που προβάλλεται μέσα από το τουρνουά.

Η διοργάνωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία αφού συμμετείχαν σε αυτήν 1.200 παιδιά και νέοι. Αξίζει ιδιαίτερης μνείας το γεγονός ότι μεταξύ των συμμετεχόντων συγκαταλέγονται παιδιά μεταναστών και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα στελέχη και το εθελοντικό δυναμικό της οργάνωσης ΑΙΤΗΜΑ είχαν παρουσία στο χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος καθ'όλη τη διάρκεια της πραγματοποίησής του και διένειμαν στους συμμετέχοντες και το κοινό φυλλάδια με αντιρατσιστικά μηνύματα.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ!

pressConference

Συνέντευξη τύπου

participants

Συμμετέχοντες

aitimaStand

Το περίπτερο της Μ.Κ.Ο. Αίτημα

staffPro

Μαζί με το προσωπικό και την ομάδα επωφελούμενων της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών

winners

Βράβευση νικητών